La ICR, câştigătorii concursurilor de proiecte sunt anunţaţi personal. Numai "să aibe" în vedere o expoziţie.


Când să mă înscriu şi eu la concurs, ia anunţul de unde nu-i. Pe 23 septembrie trona pe site-ul ICR - sublinierile îmi aparţin, semnalând o cacofonie - "că cu", o greşeală gramaticală - "să aibe" şi o literă lipsă - "xclusiv". Cele trei greşeli mă determină să-mi pun întrebări în legătură cu profesionalismul celui care a redactat textul. Dar întrebările importante apar la final - câştigătorii vor fi anunţaţi personal. De ce? Nu pot fi anunţaţi pe site? Dacă îmi schimb numărul de telefon sau adresa între timp şi nu mai pot fi contactată? Dacă şi iar dacă... Sau dacă... Adică de ce nu pot fi anunţaţi pe site? Întrebare naivă...

Deci, când să mă înscriu şi eu la concurs, zic ia-l de unde nu-i, căci azi a dispărut partea finală, cea cu anunţatul personal (carevasăzică vor fi anunţaţi public, aşa cum e normal, că doar ICR e finanţat cu bani publici?). Au rămas greşelile gramaticale. Din motive tehnice, desigur.

Anunţ 23 septembrie, http://www.icr.ro/

ICR Paris lanseaza un concurs de proiecte pentru o expozitie de arte vizuale legata de implinirea in 2009 a 20 de ani de la Revolutia din decembrie 1989. Proiectul trebuie sa aibe in vedere o expozitie individuala sau de grup (3-6 persoane maximum) care sa foloseasca cu precadere (dar nu neaparat xclusiv) noile tehnologii vizuale (foto, video, computer, instalatii, performance). Spatiul expozitional avut in vedere este intre 50 si 100 de metri patrati. Proiectul trebuie sa contina o descriere in limba romana (1 pagina maximum), un buget (cu cit mai economic cu atit mai bine) si schite sau fotografii explicative (eventual). El poate fi trimis pe adresa http://us.mc905.mail.yahoo.com/mc/compose?to=institut@institut-roumain.org , cu titlul "proiect expo 1989", pina la data de 1 noiembrie 2008. Rezultatul concursului va fi afisat pina la data de 15 noiembrie pe situl http://www.institut-roumain.org/ , la rubrica Anunturi. Cistigatorul/cistigatorii vor fi anuntati personal.


Anunţ 30 septembrie.

"Concurs de proiecte "1989" la ICR Paris
Din motive tehnice, concursul de proiecte expozitionale « 1989 » lansat pe data de 22.09.2008 va fi relansat la inceputul anului 2009.


ICR Paris lanseaza un concurs de proiecte pentru o expozitie de arte vizuale legata de implinirea in 2009 a 20 de ani de la Revolutia din decembrie 1989. Proiectul trebuie sa aibe in vedere o expozitie individuala sau de grup (3-6 persoane maximum) care sa foloseasca cu precadere (dar nu neaparat exclusiv) noile tehnologii vizuale (foto, video, computer, instalatii, performance). Spatiul expozitional avut in vedere este intre 50 si 100 de metri patrati. Proiectul trebuie sa contina o descriere in limba romana (1 pagina maximum), un buget (cu cit mai economic cu atit mai bine) si schite sau fotografii explicative (eventual)".

Notă: Nici un articol, fragment al unui articol sau fotografie nu pot fi reproduse fără acordul autoarei.

Comentarii

Postări populare