Invitaţie

De ajungeţi luni, 16 noiembrie, prin centrul Capitalei, pe la ora 18, cu scopul de a va recrea, atunci veniţi la Sala Mică a Palatului, la concertul Corului de copii Radio şi al Corului Sound, ambele dirijate de domnul Voicu Popescu. Intrarea e liberă şi nu ştiu cu ce vă va încânta Corul Sound dar Corul de copii vă va delecta cu concertul "Amprente", pe care l-a susţinut anul acesta în Suedia şi Bulgaria.

I-aţi ascultat vreodată?

Comentarii

CARMEN a spus…
Unde este Ana ta?E si ea aici?
...........................Acum dupa ce am ascultat...trebuie sa spun ca muzica abordata aici depaseste cu mult asteptarile mele...mi se pare prea elevata pentru un Cor de Copii. Sunt eu depasita? Cu siguranta!
Sincera sa fiu, asteptam sa aud clinchetul nostim al vocilor de copii...Aici sunt însa adevarate profesioniste! A-ha, acum daca si privesc bine videoclipul...cea din mijloc, rândul I este o adevarata femeie, daca am voie sa ma exprim direct...
Te pup Carmen
Carmen Musat Coman a spus…
Este si ea (iti spun eu care in particular) Pai chiar sunt profesionisti - la cat repeta si cu cata seriozitate... Nu degeaba sunt ba la Ateneu, ba la Festivalul George Enescu... Si ele da, sunt adolescente in toata regula.
Iar inregistrarea e facuta pe un aparat foto, nu e prea buna...

Multumesc si te pup si eu...

Postări populare