Despre maternitate

În metrou, o țigancă tânără își alăptează pruncul. Sânul îi e dezgolit, copilul e aproape adormit. În afara câtorva femei nu o privește nimeni. Același sân, la fel de dezgolit sau poate doar pe jumătate, în altă situație ar fi atras toate privirile bărbaților. Maternitatea însă nu are nimic sexi.

Comentarii

Daniel C. a spus…
Draga doamna, maternitatea, intr-adevar, nu are nimic sexi si asta spre binele pruncului... desi, daca stau si "reflectez", sanul de femeie este cel mai frumos atunci cand hraneste un prunc: imi amintesc, de vremile in care eram copil, vederea unui san la care se indeletnicea un sugar era opera divina care starnea cea mai mare atentie si curiozitate! Sanul acelei tiganci era extrem de frumos, doamna, fiindca orice san strain de uciderea rodului pantecului este frumos: nu este nimic mai frumos, pe lumea asta, decat maternitatea - si nu este minune mai mare decat maternitatea, asta atragand dupa sine si responsabilitatea, cu viata nu e bine sa te joci niciodata! Am sa va spun ceva, in satul meu natal avusei o vecina care a nascut 9 copii: si acum este mai tanara decat niscaiva domnisoare C rude... Si apoi, mama mea, care nu a fost niciodata sexi ci doar leoaica si atat, cu punct!
Va felicit pentru articol!
Carmen Musat Coman a spus…
Da, maternitatea e doar frumoasa, nu si sexi.

Mamele noastre, in ochii nostri de copii, nu sunt si sexi - asta ar insemna sa acceptam ca le impartim cu altcineva, or asta e inacceptabil pentru mintea noastra de copil.
Carmen Musat Coman a spus…
ca acceptam sa le impartim....pardon
Daniel C. a spus…
Da scumpa doamna, aveti dreptate...
Ce credeti, mama moare vreodata? Eu zic ca nu!
http://www.youtube.com/watch?v=7f_5LUf10L0

Postări populare