Prezentare Natyasastra si reprezentatie dans clasic indian.


4 februarie, 2017. Un eveniment dedicat lui Didi - Amita Bhose. Cu dragoste si pasiune.















Un eveniment de o caldura rara, cu dragoste si bucurie si de partea gazdei - Casa Friedrich Schiller - si a participantilor - aproximativ 80-90 de persoane. Cateva ore in care timpul s-a scurs incet, in dans, povesti - despre venirea teatrului pe lume, despre viata lui Didi - Amita Bhose. O poveste de dragoste pentru India. Centrul De Arta Euterpe a fost de o gratie si frumusete uimitoare, privirile pline de bucurie ale celor din sala ne-am fost aplauze. Multumesc tuturor celor ce au venit, mi-au daruti energie, bucurie, dragoste. Multumesc tuturor prietenilor revazuti o clipa doar dar reuniti din dragoste pentru Didi. In cei 8 ani de cand am pornit la drum nu am simtit niciodata ca aseara atata dragoste si energie din partea voastra si va multumesc. Sunt atata de bucuroasa ca va am alaturi! Va imbratisez pe toti, cu dragoste!
Si ne-am bucurat si de prezenta invitatilor de onoare, Excelentele lor, dl ambasador al Indiei, Ramesh Chandra si sotia sa, Kathyayini R. Chandra. Au vorbit cu pasiune despre Natyasastra, dragostea romanilor pentru India si le multumim.

Ii multumesc prietenei mele Dana-Irina Stănculea pentru aceste fotografii minunate.

 ............................................

Un domn, cu trei exemplare Natyasastra in brate, tinandu-le cu doiosie, ca pe un copil. Ma uit mirata la dansul.
- Nu doriti sa le puneti jos? Sunt grele.
- Nu.... De 16 ani astept cartea asta.
Domnul e actor si conduce un teatru. Teatrul Logos. A cumparat cartea pentru sine, 2 pentru Biblioteca teatrului si dupa o jumatate de ora a mai cumparat un exemplar, daruind-o unui coleg de teatru.


Acestia sunt oamenii veniti la Natyasastra, evenimentul de sambata. Pai cum sa mai adormi dupa o astfel de seara?

Comentarii

Postări populare