Despre... greva generală BCR

Nemulţumiţi de pachetul salarial, angajaţii BCR intră, de miercuri 14 ianuarie, în grevă pe termen nelimitat.

În sfîrşit, o veste bună. Pentru că aşa, nefuncţionând, nu mă mai enervez că e-banking nu poate fi accesat când mi-e lumea mai dragă, adică atunci când am nevoie de serviciile băncii. O eroare de sistem, spune angajatul băncii, contactat telefonic (pe banii mei, fireşte, timpul, tot al meu). Nu mă mai enervez că funcţionarul de la ghişeu nu ştie să facă o operaţie simplă ca să-mi anuleze un card bancar şi, în consecinţă, mai plătesc o lună întreţinerea acestuia, când, de fapt, eu am făcut toate demersurile necesare lichidării lui. Cine nu munceşte nu greşeşte, deci pot fi liniştită, nu mai am motive de îngrijorare că-mi dispar, precum unei amice, 6 milioane de lei de pe card - tot dintr-o eroare de sistem.

Deci în sfârşit, o veste bună. Eu, în locul salariaţilor, m-aş enerva aşa de tare că mi-aş da şi demisia. Mai ştii? Poate că demisionează toţi, dintr-o eroare de sistem.

Comentarii

Anonim a spus…
Inca nu am ajuns atat de departe incat ...sistemele de calcul sa-si faca de cap ...singure. Pentru asta inca este nevoie de angajatii ce raman stupefiati in fata clientului sau de "erorile" de calcul pe care sistemul le face ajutat de salariatii natangi. Probabil mai avem mult pana cand robotii sau sistemele de calcul sa se enerveze si sa dea afara angajatii. Sau,... poate nu mai e asa de mult.
Carmen Musat Coman a spus…
Ultima propozitie da dovada de optimism. Asa sa fie!

Postări populare