Cum s-a facut de are mama pensie mare fara sa stie

Am aflat de la Basescu ca mama are pensia mare, ca i-au marit-o niste ticalosi. Uite cum ma pacaleste pe mine mama! Oare ce o face cu banii, ca nici haine nu-si cumpara, nici nu calatoreste ca pensionarii straini, nici nu mananca delicatesuri, noroc ca are curte si mananca bio. Nici medicamente nu-si cumpara, nu ca nu i-ar trebui. Se preface bine, mama, ca ar avea pensie mica. Nimic nu lasa sa se vada ca ar fi mare, mama ar fi buna de actrita. Deci asa cu mama si cu alte milioane de pensionari!

Ce ciudat insa, nici mama nu stia ca are pensie mare. Acolo, cateva milioane, sub zece sigur. Dar si ea a aflat ca are pensie mare. Si s-a mirat si ea mai abitir ca mine. S-a mai uitat o data pe talonul de pensie si a mai numarat o data banii. A terminat repede numaratoarea, de fapt i-a numarat in gand pe cei de luna viitoare, ca astia de acum s-au terminat deja.

Sau poate ca Basescu o fi vrut sa se refere la altceva, ca e coruptie mare, ca e nesimtire mare in guvern, ca... orice altceva, dar nu ca e pensia mare. O, da, cu siguranta ca a vrut sa spuna altceva.

Uite, domnule cum era sa ne invrajbeasca Basescu!

Comentarii

Postări populare