Cum s-a făcut de unul nu și-a mutat mașina

Picamărul o zguduia de-i săreau toate șuruburile, de-o fi având. Lama buldozerului a trecut pe lângă ea de câteva ori și mare mirare de nu a primit vreun târnăcop pe ici pe colo, măcar o coadă. Linia albă care-o înconjura și care-i marca teritoriul  a fost încălcată și, probabil că dacă ar fi avut gură, mașina ar fi strigat. Căci mașina a fost luată prin surprindere, ca și locatarii. Muncitorii au venit pe la prânz și s-au apucat să sape un șanț de-a lungul trotuarului. Nici un anunț nu a fost pus, oamenii au fost luați pe nepregătite însă s-au anunțat unii pe alții și mașinile au fost luate din calea târnăcoapelor, a buldozerului. Mai puțin una. Muncitorii s-au apropiat periculos de mult cu lucrările de ea și ea n-a avut gură să strige după ajutor.

Căci pe proprietar nu l-a anunțat nimeni să vină să-și mute mașina că se lucrează nu știu ce.

De ce oare pe el nu l-a anunțat nimeni?

Am uitat să vă spun că el e cel care și-a împrejmuit locul cu vopsea albă și a pus pe gărduleț o plăcuță cu numărul mașinii. Deși el nu are parcare închiriată de la ADP, e pe spațiul public. El e cel care acum un an, pe o ninsoare cumplită, m-a somat să mut mașina de pe locul acela pentru că el deszăpezise acea porțiune.

Bineînțeles că nu e nici o legătură între comportamentul lui și faptul că pe el nu l-a anunțat nimeni să-și mute mașina acum.


Comentarii

Postări populare