vineri, octombrie 30, 2009

Să nu mi-o luaţi în nume de rău....

....dar vă invit să mă cunoaşteţi şi aşa...

http://www.adevarul.ro/articole/bucuresti-carmen-musat-coman-este-singura-traducatoare-de-bengali-din-romania.html

9 comentarii:

CARMEN spunea...

Felicitari!! din suflet iti spun!
PS. sa nu spui ca articolul e scris de "duduia" care ti-a luat interviu si nu stia "cum sa te prezinte"! :-)

Carmen Muşat Coman spunea...

Sarut mana. Stiu ca e din suflet. Nu, domnisoara era de la un post de radio, acum vreo luna.

Ana mea e foarte mandra. A sunat-o o colega s-o intrebe - Stii ca mama ta a aparut in ziar? Vedetă, ce mai!

Am fost ieri la lansarea cartii doamnei Busulenga si iti multumesc, pentru ca datorita tie am aflat. A fost o incantare sa-i aud pe domnii Dan Haulica, Eugen Simion. Erau si doi calugari de la Putna, si am vorbit cu unul dintre ei. Acesta stia de Didi, m-a intrebat unde e inmormantata, stia de Eminescu si India, de legatura dintre doamna Busulenga si Didi...

Toate bune....

CARMEN spunea...

Ei...care vasazica eu sunt "vinovata" :-)
Ma bucur Carmen! uite asa, incet incet- devii celebra, asa cum ti-ai dorit! Te pup

Carmen Muşat Coman spunea...

M-am gandit la tine cand am fost acolo.

Pai nu? Ai grija ce-ti doresti ca e posibil sa ti se implineasca - e o vorba! Ne mai amuzam si noi!

Si eu si weekend frumos, iti multumesc pentru gandurile bune.

Niky_Hindi spunea...

In primul rand sa ma recomand , sunt Niky am 22 ani si cant muzica indiana.Va felicit si va apreciez pt ceea ce faceti f mult.Mi-ar face mare placere si ar fi o onoare daca v-as cunoaste si am colabora pt ca putini oameni "Mari" sunt in Romania si care sa faca ceva deosebit.
Cu siguranta putem face multe impreuna si de aceea imi permit sa va las blogul meu www.nikyhindi.blogspot.com cu rugamintea sa putem avea o discutie pt o colaborare daca se poate.
Va multumesc si va urez o zi minunata.

Niky_Hindi spunea...

Impresionant acest site al d-nei Amita si totodata demn de admirat ceea ce a facut ea.Chiar astept cu nerabdare sa iau legatura cu dv.SHUKRIYA

Carmen Muşat Coman spunea...

Niky - iti multumesc. Ma bucur ca-ti place muzica indiana si-ti doresc mut succes. Intr-adevar, Amita Bhose a fost un OM deosebit si unic. A facut Romania cunoscuta in India.

Cat despre o colaborare - chiar nu vad cum s-ar putea materializa. Eu public opera Amitei Bhose, e ceea ce pot face, material, in prezent.

Toate bune.

Niky_Hindi spunea...

Va multumesc ca mi-ati raspuns la comment .Nu doresc o colaborare materiala sau in alt fel decat ca si schimb de idei, de a ma ajuta sa traduc melodiile care le cant si eu sa va ajut intr-un fel eventual sa iau parte si sa la creerea unor pozezii(ca de altfel si scriu pozezii), si de ce nu sa colaboram pe organizarea de activitati caritabile si culturale (am o asociatie de caritate). Am putea colabora in f multe forme dar ceea ce ma intereseaza in 1 rand este sa va cunosc si sa tinem legatura pt eventuale proiecte in care am avea amandoi de castigat.

Va multumesc , Niky

Carmen Muşat Coman spunea...

Cred totusi ca melodiile sunt in hindi - eu nu stiu hindi. Apoi, cu toata bunavointa, chiar ca nu am cand sa ma ocup de activitati caritabile si culturale.

Sa ne auzim cu mult bine si mult succes.

Namaste India, ediția a X-a

Vă aștept la Namaste India, festivalul culturii indiene! La Casa Universitarilor, str. Dionisie Lupu nr. 46 14-15 iulie, între orele ...