Invitație la o cafea....

Mai lăsați treaba că oricum nu se termină. Veniți și voi duminică la o cafea, ca niște mari doamne ce suntem. Mă știți, nu sunt scorțoasă, iar echipa de la Styx nici atât. Eu zic să veniți, măcar urmând principiul ce-am avut și ce-am pierdut. Vom fi între prieteni.

Echipa Styx Naturcosmetic va invita duminica, 13 noiembrie 2011, intre orele 10.30 - 12.30. la o cafea sau la un ceai pentru a descoperi impreuna minunata lume a uleiurilor esentiale. Tema intalnirii noastre va fi:
“Folosirea uleiurilor esentiale
in perioadele de raceala si gripa”

Alaturi de noi va fi doamna Carmen Musat-Coman, autoarea cartii “Cum s-a facut de-am ramas la cratita”. Cartea, aparuta la Editura Cununi de stele, abordează cu (auto) ironie, umor, teme serioase: egalitatea de sanse intre femei si barbati, politici familiale, violenta impotriva femeii, feminism, reprezentarea femeii in politica, mentalitatea conform careia locul femeii e la cratita.
Va asteptam cu cafeaua aburind si multe alte surprize. Puteti testa si cumpara uleiuri esentiale pe loc.
Puteti veni si cu cei mici deoarece in tot acest timp la Hobby Cafe, Editura Mac-Mac si Eveniment Pro Kids cu ajutorul unui spiridus nastrusnic ii vor duce pe cei mici in lumea povestilor si ii vor initia in tainele ecologiei, mai precis a reciclarii si a procesului de obtinere a hartiei reciclate iar la final toti copiii vor fi rasplatiti cu cate o carte de colorat pe hartie reciclata si un audiobook cu o poveste nemuritoare de la Editura Mac-Mac. Sucurile si fursecurile sunt din partea casei.

Coordonate „Hobby Cafe": Bucuresti, strada Negustori nr. 34
(colt cu Mantuleasa, vis a vis de biserica) www.hobbycafe.ro
Va rog sa confirmati participarea la 0762.214.090 sau valentina.nistor@styx.ro

Echipa Styx Naturcosmetic
www.styx.ro
www.shop.styx.ro

Comentarii

Postări populare