Camera 220 din Mamaia "bate" camera 1408
















































































































Aţi văzut filmul "1408" ? Nu? N-aţi pierdut mai nimic. Un film horror. Dacă totuşi sunteţi amatori de senzaţii tari pe viu, vă recomand camera 220 a unui hotel de cinci stele din Mamaia.
E preferabil să vă faceţi rezervare din timp, pentru o cameră dublă cu pat suplimentar. Pret: 59 euro plus 30 patul suplimentar. Oricum n-o vor lua în seamă şi vă veţi trezi în camera 220, cu pat matrimonial. E bine să ajungeţi pe la ora 20. În aşteptarea unui "îngrijitor" (cuvântul aparţine recepţionerei, "nouă în meserie", după cum recunoaşte, deşi nu-i nevoie că se vede cu ochiul liber) care să instaleze patul suplimentar, veţi descoperi că:
- E frig ca afară, doar că afară nu miroase a mucegai. Dar de ce e frig? Simplu: nu funcţionează caloriferul şi nici aparatul de aer condiţionat.
- Riscaţi să rămâneţi blocaţi în baie, fiindcă mânerul a căzut când aţi închis uşa, lucru vizibil şi acesta cu ochiul liber. Noroc că cineva a fost prevăzător şi a înlocuit broasca, a pus un şerveţel, că altfel cine ştie, aţi fi fost tentat să vă încuiaţi, din motive de pudoare, şi aţi fi dormit în cadă. Iar în cadă, ca-n cadă: cade masca din plastic şi cine ştie ce accident mai păţiţi.
- Rezervorul veceului stă cam câş în perete, şi zău că nu v-aş sfătui să apăsaţi prea tare pe el, dacă nu vreţi să treceţi prin perete cu tot cu rezervor sau mai rău, să vă cadă pe picioare.
- Ţeava de evacuare a veceului, groasă şi inestetică, aşa cum stă bine unei ţevi de cinci stele, trece prin jumătate de baie şi intră în perete printr-o cârpitură care l-ar face de ruşine şi pe ultimul ageamiu într-ale zugrăvitului.
- Din perete atârnă aşa un fir, sau două, dar nu vă recomand să vedeţi dacă sunt funcţionale. Dacă sunt? Aveţi loc de veci?
- În cameră, dacă staţi întins pe pat, puteţi contempla crăpăturile de pe la colţurile camerei, excerciţiu de imaginaţie. Le puteţi asemăna cu ce vreţi. Mie mi s-au părut că seamănă cu un arab cu mustaţă şi destul de solid.
Mai după o jumătate de oră veţi fi anunţat că veţi fi mutat totuşi într-o cameră dublă cu pat suplimentar. Se ocupă "îngrijitorul" de asta. Dar, vai, după o altă jumătate de oră veţi fi anunţat (dacă nu cumva veţi vedea singur acest lucru, la faţa locului, iritat de lunga tăcere) că nici la camera 215 nu funcţionează aparatul de aer condiţionat, caloriferul nici atât. Vi se va pregăti camera 230. Dar, vai, după o altă jumătate de oră veţi fi anunţat că nici camera 230 nu e funcţională. Şi vai, pe la ora 22 vă veţi enerva şi, îngheţat şi batjocorit, vă veţi lua bagajul şi fotografiile din camera 220 şi veţi pleca la un alt hotel de cinci stele. Şi domnişoara recepţioneră, începătoare? "Scuze". Nu, nu dumneavoastră veţi spune "scuze" ci domnişoara, care se va uita senină la dumneavoastră când veţi anunţa că veţi face reclamaţie la protecţia consumatorului şi va mai adăuga: "Da, 220 nu e cameră de cinci stele".
Păi vedeţi? Deci aveţi confirmarea personalului. 220 nu e cameră de cinci stele, e cameră horror, şi bate de departe camera 1408 a filmului omonim!










Comentarii

Dan Gheorghe a spus…
culmea e ca hotelurile astea sunt totusi pline. romanii inca accepta bataia de joc. stii cand se vor schimba lucrurile la noi pe litoral? cand turistii vor face "greva", adica nu se va mai duce nimeni in statiunile de pe litoralul romanesc. dar daca patronii acestor spelunci vad acum ca merge si asa, ei de ce sa schimbe ceva, sa-si imbunatateasca hotelurile?
Carmen Musat Coman a spus…
Eu nu stiu cum de sunt pline, cand am fost noi era chiar spre gol. Culmea ca am fost la el pentur ca in urma cu trei ani sau doi, in fine, am facut revelionul acolo si a fost foarte bine. Intre timp au lasat in paragina sau au si astfel de camere, pentru ca acea camera era de doua stele clar, dupa cum se vede din fotografie. Oricum hotelul in ansamblu nu are cinci stele, nici acum doi trei ani, acum nici atat.
Iar daca ai curiozitatea de a citi raspunsul OPC-ului - postat azi - te crucesti!
Asa ca Sarbatori fericite, dar nu la mare la cele cinci stele verzi!

Postări populare