Reclamă la tampoane caut părinţi cu imaginaţie!

- Mami, de ce e luna aia aşa pe cer?
- Mami, de ce arată maşinuţa aia aşa?
Sigur sunt întrebări puse de nişte prichindei care se uită la Jetix şi, dintr-odată, în pauza de publicitate, văd pe ecran nişte tampoane igienice luând forma unei luni, a unei maşinuţe care face o cursă pe curbele unui montagne-russe. Prea mici pentru o reclamă aşa de mare vor cere lămuriri. Că nu e nici bomboană, nu e nici carte, nu e nici jucărie. N-au de unde să ştie, cam la trei-cinci ani ce înseamnă un tampon igienic. Asta daca nu cumva media de vârstă a celor care urmăresc postul nu a crescut. Şi cum sunt la vârsta "de ce"-urilor, normal că vor întreba.
Ei, aici e aici. Ce le vor răspunde părinţii? Că sunt bomboane, nu, pentru că vor cere şi ei bomboane ca le televizor. Că sunt medicamente? Nu prea arată. Că sunt... Ce sunt? Ca să vă dau motive să vă antrenaţi de pe acum pentru un răspuns înţelept vă dau un exemplu de răspuns neînţelept:

Cu ani în urmă, la rând, la casă, o fetiţă de vreo patru ani a întins mâna la nivelul ei şi a luat, de pe raft, un pachet de prezervative.
- Mami, ce sunt astea? a întrebat ea tare, fluturând pachetul prin faţa maică-sii.
Mama a roşit, i-a luat repede pachetul din mână, l-a pus la loc şi a răspuns repede:
- Ce să fie, bomboane...
- Vreau şi eu, vreau şi eu... s-a smiorcăit fetiţa.
- Nu-s bune, sunt stricate!
- Atunci de ce le vând?
- Le vând pentru că, pentru că, s-a bâlbâit mama...
- Pentru că... a aşteptat fetiţa răspunsul.
- Pentru că... Hai odată că ne-a venit rândul la casă, a zis mama cu năduf şi a tras-o după ea în faţa casei de marcat.

Deci, atenţie la răspuns. Pentru că s-ar putea să fiţi somaţi să cumpăraţi astfel de bomboane, medicamente prin magazine şi zău că nu v-ar plăcea situaţia. Ştiţi cam cum te simţi? Ca atunci când eşti în montagne russe şi ţi se face un gol în stomac. Şi credeţi-mă că ştiu despre ce vorbesc. Pentru că sunt mama fetiţei cu "bomboane"!

Comentarii

Criss a spus…
Idee: poate vrea cineva sa se apuce de inventat televizorul atat de inteligent incat sa se opreasca la: reclame, politicieni mincinosi, presedinte atoatestiutor, declaratii aberante, analfabeti sau manelisti ca sa nu ma lungesc prea tare.
Carmen Musat Coman a spus…
Pai cred ca e mai simplu: nu-l mai deschidem si am terminat cu toate. NU?

Postări populare