Când crezi că le-ai auzit pe toate...

... te ia o propoziţie prin surprindere şi-ţi dai seama că mai e mult până departe.

Pe scurt, dacă vreţi să faceţi un contract cu RDS-RCS şi vine un agent de vânzări acasă, aveţi grijă să-l înregistraţi. Da, aţi citit bine. Pentru că el vă va spune că în zece zile de la semnarea contractului va veni o echipă să instaleze cablurile. Dacă prin a şaptea zi veţi suna la centrul RDS ca să întrebaţi când vine echipa, s-ar putea să aflaţi că nu e nici un contract înregistrat şi veţi fi sfătuit să vă duceţi la un centru cu copia contractului. Operatoarea nu va poate ajuta cu nimic, îşi va exprima neputinţa - Nu ştiu, nu cunosc amănunte - dar la final vă va întreba, aşa cum a fost învăţată, dacă vă mai poate fi de folos cu vreo informaţie! Ha!

Deci dacă aţi mizat pe cele zece zile şi între timp aţi făcut demersurile legale să vă eliberaţi de celelalte contracte - internet, telefon - vă veţi duce la un centru, veţi sta la o coadă şi când o veţi întreba pe domnişoara de la vânzări ce s-a întâmplat de nu a fost înregistrat contractul, ea vă va spune, destul de arţăgoasă:
- Contractul se înregistrază la sediu în zece zile de la semnarea lui.

Dacă o veţi contrazice cu vorbele agentului - că de fapt, în zece zile se instalează cablurile prin casă - ea vă va privi urât şi arogant şi... vă va întreba:
- Aveţi vreo dovadă că aşa v-a spus? L-aţi înregistrat?

Deci urmaţi-mi sfatul: înregistraţi orice discuţie cu vreun agent, ca să aveţi dovezi că aveţi dreptate.

În ceea ce priveşte dovezile că prostia şi aroganţa nu au limite... duceţi-vă la Centrul de pe Mihai Bravu 98, primul birou pe stânga, o domnişoara slabă, cu părul lung, un roşcat-blonziu şi cu o privire rea.

Comentarii

Cristina a spus…
M-a bufnit rasul citind - stiu ca nu e de ras, iarta-ma, Carmen, dar asta cu "l-ati inregistrat?" e foarte tare.
Eu cred ca functionaresele astea au trecut undeva in fisa postului sa fie cat mai acre cu putinta si eventual sa aiba si o atitudine razboinica, pentru ca nu cumva vreun client sa miste in front. Cand gasesti cate una normala la cap si cu bun simt, parca nu-ti vine sa crezi cau au angajat si un astfel de exemplar.
Carmen Musat Coman a spus…
Adevarul e ca te cam umfla rasul fiindca nu intalnesti asa ceva in fiecare zi.

Eu insa cred ca sunt angajate pe pile, relatii. Fiindca nefiind o firma de stat ci dimpotriva, una chiar in concurenta cu alte companii de telefonie etc nu vad cum naiba sa tii o astfel de pacoste la usa daca nu e pila cuiva. Se tot angajeza pe pile iar oamenii buni raman pe afara.

Oricum, s-a rezolvat impreuna cu agentul: pana pe 1 "sunt instalata". S-o vedem si p-asta, uf, si am uitat sa-l inregistrez!
CARMEN a spus…
Multe sunt pe lumea asta de auzit, zau! O nebunie! Îmi pare rau :-(
Carmen Musat Coman a spus…
Si oare de ce am impresia ca mai am de auzit?

Postări populare