Autodenunț: Azi am rupt un afiș în stația de metrou

Era, de fapt, un autocolant, un anunț lipit peste un afiș al Metrorex care ne garanta că suntem în siguranță, ceva de genul ăsta. Autocolantul spunea și el cam același lucru:
Un site oferea tinerelor de lucru - confindențialitate garantată, câștiguri mari, transport gratuit (înțeleg că în străinătate). Mai erau câteva bonusuri pe care doar prostia le-ar mai lua de bune (dar atâta timp cât se întâmplă...) și dacă acestea nu erau hotărâtoare în decizia de a te îndrepta spre site apoi sloganul site-ului făcea apel la orgoliul adormit al tinereții: „Cu noi îți câștigi independența”.

Că era un site de recrutare pentru video chat sau muncă în străinătate în bordeluri apoi nu mai era îndoială. Că n-avea ce să caute acolo iar nu mai e nici o îndoială. Și uite așa, din lipsă de îndoială în lipsă de îndoială m-am înfuriat și l-am rupt. Și na, mă și autodenunț.

Comentarii

Daniel a spus…
°Că era un site de recrutare pentru video chat sau muncă în străinătate în bordeluri apoi nu mai era îndoială. Că n-avea ce să caute acolo iar nu mai e nici o îndoială. Și uite așa, din lipsă de îndoială în lipsă de îndoială m-am înfuriat și l-am rupt. Și na, mă și autodenunț.°
L-ati rupt, dar nu sunteti Shiva! ca sa le rupeti pe toate! Aveti doar doua maini...
Industria a fost distrusa, agricultura la fel! Doar SRL-ul numit politica mai aduce bani, dar nu creeaza valoare!!! Moneda nationala nu poate a avea sprijin in afacerile sustinute politic!
In rest, colonie: asta suntem! Iar la colonizarea noastra intru imbecilizare si-au adus aportul niscaiva elite de cosmar: unii care... nu continui, ca stiti dvs mai bine!
Carmen Musat Coman a spus…
Nu sunt, dar fiecare dintre noi are doua maini!

Postări populare