Concurs cu premiu în carte


Dragii mei, de azi până duminică aveți vreme să vă gândiți și să ghiciți cine se află în fotografie. E o fotografie care are 50 de ani si e scanata dintr-un ziar, de aceea este destul de neclara. Efortul vostru va fi recompensat: cel care ghicește primul va primi o carte, la alegerea lui, de la editura Cununi de stele. Cărțile le puteți vedea aici www.edituracununidestele.ro iar cartea pe care o va alege câștigătorul/oarea i-o voi trimite cu bucurie prin poștă.


Comentariile se fac pe blog iar duminică o să anunț câștigătorul/oarea.
Toate bune!

Comentarii

Oltianu-Balacianu Danut a spus…
Amita Bhose si Fanus Neagu .
Oltianu_Balacianu Danut a spus…
Amita Bhose si Fanus Neagu ,
asa cum am postat si pe FB.

Al dvs.
Danut Oltianu-Balacianu
Carmen Musat Coman a spus…
Avem primul participant, intr-o zi de duminica insorita. Numai pentru faptul ca a preferat o posibila carte unei cafele la o terasa (nu indraznesc sa spun "bere") si tot ar merita o carte! Multumesc. Sa avem rabdare pana duminica si astept si alte pareri....
Carmen Musat Coman a spus…
Deci mai bine de doua ori decat deloc.
nicu_lescu a spus…
fanus neagu si amita bhose i revista romania literara 1972 . posibil ca personajul feminin sa fie poeta ioana craciunescu .
Carmen Musat Coman a spus…
Multmim, domnule Nicu-lescu, asteptam pana duminica,sa vedem castigatorul...
Niste Daniela a spus…
Amita Bhose si Fanus Neagu, poza cred ca este din 1971.
Amita Bhose si Fanus Neagu.
Fanus Neagu si Amita Bhose.
Carmen Musat Coman a spus…
Pe ultima suta de metri inca un concurent, multumim...
Cristina B a spus…
Mama mea spune ca ar putea fi Ioan Alexandru... dar dupa frizura si felul in care cheleste pe frunte eu raman la parerea mea, care e aceeasi cu a celorlalti participanti, Fanus Neagu si Amita Bhose.
Carmen Musat Coman a spus…
O tara de rabdare si maine aflam. Ca e Fanus Neagu sau Ioan Alexandru.... Multumim si toate bune
Carmen Musat Coman a spus…
Si da... raspunsul corect este - Amita Bhose si Fanus Neagu. 1971, Congresul International al Traducatorilor. Il rog pe domnul Oltianu Balacianu Danut sa-si aleaga o carte si sa-mi indice o adresa unde sa ii trimit cartea cu bucurie. (office@edituracununidestele.ro)

Multumesc si celorlati prieteni care au cautat prin arhivele ziarelor fotografia cu pricina. Duminica frumoasa sa aveti... ganduri bune.

Postări populare