Mi-e dor de Bundy

De teancurile lui de facturi, plicuri cu impozite. Pe care nu le-a plătit vreodată și pe care nu avea de gând să le plătească vreodată. Mi-e dor de disprețul lui total când le arunca pe o măsuță.

Căci nu mai pot, nu mai vreau să văd imagini la televizor cu români care se îmbulzesc pe 3,4,5, iată, 7 ianuarie ca să dea bani statului când o pot face, cu reducerea de 7 sau 10%, până pe15 martie sau chiar 31 martie. Abia peste 75 de zile pe puțin se anulează bonificația! La Focșani un bărbat a stat la coadă de la 5 dimineața până la 12 fără un sfert, ca să dea bani statului, în condițiile de mai sus. La Bacău oamenii s-au călcat în picioare, la cozi, ca să dea bani statului.

 Fraților, sunteți proști, idioți? Cum sunteți de vă duceți la cozi în ger, ore în șir, cu 75 de zile înainte de termen?
 Motivația voastră e - Să scapăm de grijă!
Vi s-a părut vouă că statul are vreo grijă în ce vă privește, în afara strângerii banilor voștri? (Și bine vă face, „proștilor care sunteți”, vorba lui Mircea Badea!). Vi s-a părut vouă că e demn să vă călcați în picioare pentru a vă plăti taxele cu 75 de zile înainte de termenul limită pentru a beneficia de reducere? Chiar nu mai aveți ce face? Dar duceți o pâine vecinului, dar citiți dracului o carte, dar duceți-vă dracului la un concert gratuit, dar plimbați-vă dracului prin parc și liniștiți-vă la cap că m-am săturat de voi și de prostia voastră care alimentează haosul din țara asta!


Comentarii

Cristina a spus…
Dar lasa-i in pace, Carmen si vezi partea buna: ei se inghesuie acum, si cand ne ducem noi o sa fie liber, nu mai stam la cozi. ;)
Carmen Musat Coman a spus…
Ehei, de ar fi numai asta ar fi bine - dar eu voiam sa pun un colet la posta si am plecat. Si daca ar fi asta o dovada de intelepciune m-as bucura dar tot asa se inghesuie si la moaste, si la apa sfintita si la urcatul in autobuz...Parca sunt disperati, in loc sa-si vada linistiti de batranetile lor. Sper sa nu ajung asa.
Cristina a spus…
Mie mi-a zis mama un lucru: ca un om nu "ajunge" intr-un fel la batranete, pur si simplu a fost asa intotdeauna. La batranete eventual se accentueaza trasaturile negative, dar de existat au existat mereu si s-au si manifestat (doar ca noi nu i-am cunoscut si in tineretea lor pe aia de se inghesuie acum la cozi, care sunt lipsiti de bun-simt in autobuze etc, ca si atunci tot asa erau).
Carmen Musat Coman a spus…
Deci n-am mari sanse sa te imbrancesc pe la vreo coada, mai tarziu, sau sa-ti dau cu tigaia in cap? M-am linistit....

Postări populare